Skip to content

Kalkun 5-9 kg

Kalkunkød er magert, lidt neutralt i smagen og oplagt til årets højtider så som Thanksgiving og Jul.

kg

Vareinformation

15475 , Kalu Frankrig 1 g 5500 g 6000 g N/A Kalkun
Sørg altid for god køkkenhygiejne. Hold råt kød adskilt fra andre råvarer. Gennemsteg altid fjerkræ. Kødet er gennemstegt, når kødsaften er klar. Kalkunkød er magert, lidt neutralt i smagen og oplagt til årets højtider så som Thanksgiving og Jul. N/A N/A De franske landkalkuner har plads til at bevæge sig omkring under opvæksten, og det lønner sig i både smag og struktur. Kødet er fast og lidt mørkere end kyllingekød. Det lyse brystkød har en mild kødsmag, mens lårkødet er mørkere og mere fyldigt i smagen. Kalkunen leveres uden indmad. Hele kalkuner fås i flere størrelser, fra den familievenlige trekilos kalkun til den imponerende 20-kilos basse til Thanksgivingbordet. Jo større kalkunen er, desto mere smag og struktur har den som regel også. De franske landkalkuner opdrættes hos Sovipor i Bretagnes milde kystklima. Kalkunerne går i stalde, hvor de har plads til at bevæge sig rundt og udvikle en sund muskulatur, og lever af 100 % vegetabilsk foder. De mindre kalkuner slagtes efter minimum 84 dage. De største kalkuner lever fra 100 og helt op til 500 dage.

Allergener

Glutenholdigt korn
Fri for
Krebsdyr
Fri for
Æg
Fri for
Fisk
Fri for
Jordnødder/peanuts
Fri for
Soja
Fri for
Mælk
Fri for
Nødder
Fri for
Selleri
Fri for
Sennep
Fri for
Sesamfrø
Fri for
Svovldioxid og sulfitter
Fri for
Lupin
Fri for
Bløddyr
Fri for

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 126,00
Energi (ENER-) (kJ) 528,00
Fedt (FAT) (g) 5,00
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 1,70
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 0,00
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 0,00
Protein (PRO-) (g) 20,20
Salt (SALTEQ) (g) 0,00
Back To Top