Skip to content

Fiskefond koncentrat Oscar

OSCAR® Fiskefond koncentrat 1 l flaske

1 ltr

Du kunne også være interesseret i...

Vareinformation

29605 , OSCAR A/S Danmark 1 g 1190 g 1250 g N/A 65% FISKEFOND (vand, koncentreret FSKEFOND, FISKEPULVER, salt), salt, aroma (FISK), sukker, modificeret stivelse, løg, eddike, krydderier, hvidløg, stabilisator (xanthan gummi).
Tørt og ikke for varmt, efter åbning i køleskab. Omrystes før brug. OSCAR® Fiskefond koncentrat 1 l flaske Dosering: 20-30 ml pr. l kogende vand. Kan anvendes i både varme og kolde retter. Tilsættes direkte til retten. Alsidig anvendelse, kan anvendes varm og kold. Let opløseligt. Dosering pr. liter: 20-30 ml OSCAR® Fiskefond koncentrat giver dig en behagelig fiskesmag, som du nemt kan arbejde videre med. Velegnet i f.eks. fiskesupper eller saucer, prøv med en hvidvinssauce med fløde, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Fiskefond koncentrat. Du kan også marinere eller glasere med OSCAR® Fiskefond koncentrat, for derved at holde bedre på smagen ved f.eks. dampning af fisk. Du kan med fordel anvende fiskefond koncentrat i det kolde køkken, prøv i en dressing til dampet fisk eller stenbiderrogn. Flaske med 1 l koncentrat, giver op til 51 l fond. Fond koncentrat: • Autentisk smag • Let opløseligt • Ensartet kvalitet og smagsprofil • Alsidig anvendelse, kan anvendes varm og kold • Bredt sortiment • Økologiske varianter • Lang holdbarhed før og efter åbning

Allergener

Fisk
Indeholder
Glutenholdigt korn
Ikke oplyst
Krebsdyr
Ikke oplyst
Æg
Ikke oplyst
Jordnødder/peanuts
Ikke oplyst
Soja
Ikke oplyst
Mælk
Ikke oplyst
Nødder
Ikke oplyst
Selleri
Ikke oplyst
Sennep
Ikke oplyst
Sesamfrø
Ikke oplyst
Svovldioxid og sulfitter
Ikke oplyst
Bløddyr
Ikke oplyst
Lupin
Ikke oplyst

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 80,00
Energi (ENER-) (kJ) 340,00
Fedt (FAT) (g) 0,60
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,40
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 12,00
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 5,10
Protein (PRO-) (g) 6,30
Salt (SALTEQ) (g) 20,80
Back To Top