Skip to content

Surdejsbunde Pinsa Romana 19x30cm

Pinsa Romana Classic surdejsbunde 1x16x(19x30cm)

16 x 230 g

Du kunne også være interesseret i...

Vareinformation

29724 , Haugen-Gruppen Italien 3680 g 3680 g 4322 g N/A HVEDEmel, vand, dehydreret HVEDEsurdej (HVEDEmel, vand, gær), rismel, SOJAmel, Ekstra Jomfru olivenolie, salt, gær (S.Cerevisiae), naturlige aromaer. Kan indeholde spor af SENNEP.
frost.jpg
Opbevares på frost Pinsa Romana Classic surdejsbunde 1x16x(19x30cm) N/A Lad stå et par minutter ved stuetemperatur og top med ønsket fyld. Bages 6-8 min. i ovn ved 250°C Ordet Pinsa kommer fra det latinske ord Pinsere, der betyder ”at strække”. Det er netop kendetegnet for de originale italienske Pinsa Romana surdejsbunde, der er karakteriseret ved sin ovale form, luftige struktur og sprøde skorpe. Hemmeligheden ligger i avancerede hæve- og bagningsteknikker, nøje udvalgte ingredienser og årelang forskning. Pinsa Romana er lavet på italiensk original surdej og 72 timers langsom naturlig hævning. De er håndlavet fra bunden, så ikke to brød er ens. Efter hævning forbages og lynfryses bundene for at bevare smag og friskhed. Dejen har et højt vandindhold på 80% og indeholder ingen fedt eller sukker, hvilket giver brødet en letfordøjelig og luftig struktur. Pinsa Romana er klar på under 10 min. direkte fra frost.

Allergener

Hvede (glutenholdigt korn)
Indeholder
Soja
Indeholder
Glutenholdigt korn
Indeholder
Krebsdyr
Fri for
Æg
Fri for
Fisk
Fri for
Jordnødder/peanuts
Fri for
Mælk
Fri for
Nødder
Fri for
Selleri
Fri for
Sesamfrø
Fri for
Bløddyr
Fri for
Lupin
Fri for
Svovldioxid og sulfitter
Fri for
Sennep
Kan indeholde

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (kJ) 1049,00
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 248,00
Fedt (FAT) (g) 2,00
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,60
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 47,00
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 0,50
Kostfibre (FIBTG) (g) 1,00
Protein (PRO-) (g) 9,90
Salt (SALTEQ) (g) 1,50
Back To Top