Skip to content

Rødvinssauce Klar til brug Oscar

OSCAR® Rødvins Sauce 1 l karton

1ltr

Vareinformation

19942 , OSCAR A/S Finland 1 g 1062 g 1094 g N/A Oksefond (afkog af vand, okseben, 2,1% rødvin (SO2), løg, tomatpuré, gulerod, porre, løvstikke, hvidløg, enebær, sort peber, timian, rosmarin, laurbærblad), 9% rødvinssaucebase (71% rødvin (SO2), rødvinseddike, løg, sukker, brun farin), modificeret stivelse, salt, 0,3% rødvin (SO2), timian, SMØR, sort peber.
Uåbnet ved stuetemperatur. Efter åbning 3 dage ved højst +5°C. OSCAR® Rødvins Sauce 1 l karton Anvendes direkte fra karton. Opvarmes under omrøring. Klar til brug direkte fra kartonen, opvarmes under omrøring. OSCAR® Rødvins sauce er en mørk sauce, som vel er en af de mest populære saucer vi kender til. Saucen er lavet på et afkog af okseben, rødvin og urter. Den har en dyb, intens og kraftig smag af rødvin, velafbalanceret syrlig samt parfumeret med timian, enebær og rosmarin. Rødvinssauce kan laves i et utal af variationer, og her har du en base til at arbejde videre med. Saucen er velegnet til bl.a. rosa kød, fjerkræ og sågar fisk. Du kan lave en lækker lammesauce med OSCAR® Rødvins Sauce, OSCAR® Lammefond koncentrat og balsamico. Du kan evt. også tilsætte OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg. OSCAR® Rødvins Sauce er glutenfri. 1 liter OSCAR® Rødvins Sauce, klar til brug.

Allergener

Mælk
Indeholder
Svovldioxid og sulfitter
Indeholder
Glutenholdigt korn
Ikke oplyst
Bløddyr
Ikke oplyst
Æg
Ikke oplyst
Fisk
Ikke oplyst
Jordnødder/peanuts
Ikke oplyst
Soja
Ikke oplyst
Nødder
Ikke oplyst
Selleri
Ikke oplyst
Sennep
Ikke oplyst
Sesamfrø
Ikke oplyst
Lupin
Ikke oplyst
Krebsdyr
Ikke oplyst

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 79,00
Energi (ENER-) (kJ) 335,00
Fedt (FAT) (g) 0,50
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,10
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 5,60
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 3,30
Kostfibre (FIBTG) (g) 2,10
Protein (PRO-) (g) 12,00
Salt (SALTEQ) (g) 1,20
Lysin (LYS) (g) 0,29
Threonin (THR) (g) 0,19
Isoleucin (ILE) (g) 0,14
Leucin (LEU) (g) 0,31
Histidin (HIS) (g) 0,11
Phenylalanin (PHE) (g) 0,21
Tyrosin (TYR) (g) 0,09
Valin (VAL) (g) 0,22
Alanin (ALA) (g) 0,77
Arginin (ARG) (g) 0,56
Asparaginsyrer (ASP) (g) 0,56
Glutaminsyre (GLU) (g) 1,08
Glycin (GLY) (g) 1,86
4-Hydroxyprolin (HYP) (g) 0,86
Ornithin (ORN) (g) 0,05
Prolin (PRO) (g) 1,00
Serin (SER) (g) 0,27
Cystin (CYS) (g) 0,02
Methionin (MET) (g) 0,07
Tryptophan (TRP) (g) 0,01
Back To Top