Skip to content

Durum brød Stenovnsbagt

FORBAGT, DYBFROSSET BRØD. STENOVNSBAGT.

8 x 613 g

Du kunne også være interesseret i...

Vareinformation

21564 , Lantmännen Unibake Danmark 8 g 4900 g 5535 g N/A HVEDEMEL, vand, DURUMHVEDEMEL 24%, 2% tørret surdej (RUGMEL, BYGMALTSIRUP, surdejskultur), salt tilsat jod, gær, sukker, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.
frost.jpg
Opbevaring: Ved -18°C eller koldere. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur. FORBAGT, DYBFROSSET BRØD. STENOVNSBAGT. Må ikke nedfryses igen efter optøning Håndtering: Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Durumbrød er stenovnsbagt med durumhvedemel, som giver brødet en mere gylden farve og tilfører mere smag end almindelig hvede. Brødet er let og luftigt med sprød skorpe, og kombinationen af durumhvedemel, almindelig hvedemel og surdej giver brødet ekstra karakter og en rigtig god smag.

Allergener

Glutenholdigt korn
Indeholder
Rug (glutenholdigt korn)
Indeholder
Hvede (glutenholdigt korn)
Indeholder
Sennep
Fri for
Bløddyr
Fri for
Lupin
Fri for
Svovldioxid og sulfitter
Fri for
Selleri
Fri for
Krebsdyr
Fri for
Mælk
Fri for
Soja
Fri for
Jordnødder/peanuts
Fri for
Fisk
Fri for
Æg
Fri for
Nødder
Kan indeholde
Sesamfrø
Kan indeholde
Valnød
Kan indeholde

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 259,00
Energi (ENER-) (kJ) 1098,00
Fedt (FAT) (g) 1,50
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,50
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 51,00
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 2,00
Kostfibre (FIBTG) (g) 3,40
Protein (PRO-) (g) 8,70
Salt (SALTEQ) (g) 1,30
Back To Top