Skip to content

Demi Glace Granulat Oscar

OSCAR Demi Glace Sauce granulat 3 kg spand

3 kg

Vareinformation

24720 , OSCAR A/S Danmark 3000 g 3000 g 3194 g N/A Aromaer, modificeret stivelse, tørret glukosesirup, salt, HVEDEMEL, grønsagspulver (tomat, løg, champignon), rapsolie, majsstivelse, sukker, fortykningsmidler (guargummi, xanthangummi), krydderier (paprika, hvid peber), syre (mælkesyre).
eu_vegan.jpg
Opbevares ved stuetemperatur før og efter åbning OSCAR Demi Glace Sauce granulat 3 kg spand Dosering 100 g per liter. 100g granulat udrøres i vand under opvarmning og koges godt igennem. Herefter tilsættes øvrige ingredienser afhængig af den ønskede færdige sauce. Dosering: 100 g per liter OSCAR Demi Glace Sauce granulat er en basis grundsauce med en god velafstemt og kraftfuld smag. Tilbered saucen efter anvisningen og den kan serveres som den er. Med få justeringer kan du skabe mange flere anvendelsesmuligheder, du kan f.eks. smage saucen til med OSCAR Gastrik samt OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg, og du har en fanstatisk sauce til alle typer bøfudskæringer. Du kan også smage til med OSCAR Fiskefond koncentrat og OSCAR Premium Rødvin & Portvin Reduktion og servere til f.eks. en tunbøf eller grillet havtaske. Spand med 3 kg granulat, giver 33 liter sauce. Sauce: • Autentisk smag • Let opløseligt • Alsidig anvendelse • Bredt sortiment • Lang holdbarhed

Allergener

Hvede (glutenholdigt korn)
Indeholder
Glutenholdigt korn
Indeholder
Krebsdyr
Ikke oplyst
Æg
Ikke oplyst
Fisk
Ikke oplyst
Jordnødder/peanuts
Ikke oplyst
Soja
Ikke oplyst
Mælk
Ikke oplyst
Nødder
Ikke oplyst
Selleri
Ikke oplyst
Sennep
Ikke oplyst
Sesamfrø
Ikke oplyst
Svovldioxid og sulfitter
Ikke oplyst
Bløddyr
Ikke oplyst
Lupin
Ikke oplyst

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 332,00
Energi (ENER-) (kJ) 1402,00
Fedt (FAT) (g) 5,80
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,60
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 56,20
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 8,80
Protein (PRO-) (g) 12,60
Salt (SALTEQ) (g) 14,50
Kostfibre (FIBTG) (g) 2,30
Back To Top