Skip to content

Kyllingebryst 140-180 g 88%

2,5 kg

Vareinformation

14046 , HKSCAN Danmark 2500 g 2500 g 2520 g 2500 g Kyllingebrystfilet 88%, vand 10%, salt, dextrose. Kyllingeben kan forekomme. Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.
frost.jpg halal.jpg nogle_hul.jpg
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”. Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand. Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning. Må ikke nedfryses igen efter optøning. Tilberedning: Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C. Ovn: Steg de frosne fileter i en forvarmet ovn 25-30 minutter ved 200 grader (varmluftsovn 180 grader). Optøede: Ca 20 minutter. Stegepande: Steg de frosne brystfileter ved middelhøj varme i ca. 14 minutter på hver side. Optøede: 7-9 minutter på hver side ved middelvarme. Grill: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar. God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering." N/A Brystfilet er en ideel udskæring til alle slags retter, hvor det skal gå lidt hurtigt. Brystfilet har en kort stegetid og er velegnet til marinader og rubs, der giver kødet ekstra smag og saftighed. Fedtfattigt, sundt og smagfuldt.

Allergener

Glutenholdigt korn
Fri for
Krebsdyr
Fri for
Æg
Fri for
Fisk
Fri for
Jordnødder/peanuts
Fri for
Soja
Fri for
Mælk
Fri for
Nødder
Fri for
Selleri
Fri for
Sennep
Fri for
Sesamfrø
Fri for
Svovldioxid og sulfitter
Fri for
Lupin
Fri for
Bløddyr
Fri for

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 96,00
Energi (ENER-) (kJ) 402,00
Fedt (FAT) (g) 1,70
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,40
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 0,60
Protein (PRO-) (g) 19,00
Salt (SALTEQ) (g) 1,00
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 0,60
Back To Top