Skip to content

Kyllingefond Stegt Signature Oscar

OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond 1 l karton

1 ltr

Du kunne også være interesseret i...

Vareinformation

13968 , OSCAR A/S Finland 1 g 1038 g 1070 g N/A Vand, kyllingeben, gulerod, løg, porre, pastinak, rosmarin, timian, sort peber, laurbærblad. 1 liter fond er kogt på 2,8 kg kyllingeben.
FOREST_STEWARDSHIP_COUNCIL_LABEL.jpg
Ved stuetemperatur, efter åbning 3 dage i køleskab ved højst +5°C. OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond 1 l karton Anvendes direkte fra karton. Fersk og klar til brug direkte fra kartonen Med OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond får du en fond med en intens kyllingesmag med stegte noter, der giver bund og umami. Denne fond kan med fordel anvendes som base til en lang rækker saucer grundet dens stegte noter, dens lave indhold af kollagen gør at man nemt kan reducere på den, uden at skulle tænke over den bliver for tyk. Brug med fordel Signature Stegt Kyllingefond som base sammen med bl.a. OSCAR® Signature Kalvefond eller OSCAR® Signature Oksehale Jus. Velegnet i en blanquette sauce til enten fjerkræ eller fisk. 1 liter OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond er kogt på 2,8 kg kyllingeben.

Allergener

Glutenholdigt korn
Ikke oplyst
Krebsdyr
Ikke oplyst
Æg
Ikke oplyst
Fisk
Ikke oplyst
Jordnødder/peanuts
Ikke oplyst
Soja
Ikke oplyst
Mælk
Ikke oplyst
Nødder
Ikke oplyst
Selleri
Ikke oplyst
Sennep
Ikke oplyst
Sesamfrø
Ikke oplyst
Svovldioxid og sulfitter
Ikke oplyst
Bløddyr
Ikke oplyst
Lupin
Ikke oplyst

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 40,00
Energi (ENER-) (kJ) 168,00
Fedt (FAT) (g) 0,10
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,00
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 1,00
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 1,00
Kostfibre (FIBTG) (g) 0,70
Protein (PRO-) (g) 8,30
Salt (SALTEQ) (g) 0,48
Cystin (CYS) (g) 0,04
Methionin (MET) (g) 0,10
Lysin (LYS) (g) 0,42
Threonin (THR) (g) 0,22
Isoleucin (ILE) (g) 0,16
Leucin (LEU) (g) 0,34
Histidin (HIS) (g) 0,15
Phenylalanin (PHE) (g) 0,17
Tyrosin (TYR) (g) 0,11
Valin (VAL) (g) 0,18
Alanin (ALA) (g) 0,62
Arginin (ARG) (g) 0,51
Asparaginsyrer (ASP) (g) 0,54
Glutaminsyre (GLU) (g) 1,18
Glycin (GLY) (g) 1,19
4-Hydroxyprolin (HYP) (g) 0,53
Ornithin (ORN) (g) 0,05
Prolin (PRO) (g) 0,66
Serin (SER) (g) 0,26
Tryptophan (TRP) (g) 0,02
Back To Top