Skip to content

Medisterpølse Inges

Inges medister af hakket grise- og oksekød

1 Kg

Vareinformation

30267 , DANISH CROWN A/S Danmark 1000 g 1000 g 1016 g N/A Hakket dansk grisekød 63 %, vand, hakket dansk oksekød 9 %, grisefedt, modificeret kartoffelstivelse, løg, ærte- og majsstivelse, salt, grisetarm, stabilisator: E 331, gærekstrakt, dextrose, glukosesirup, krydderi
frost.jpg
N/A Inges medister af hakket grise- og oksekød N/A Steg medisterpølsen på en pande i lidt fedtstof i ca. 10-12 min. Vend pølsen løbende under stegning. Medisterpølse skal altid gennemsteges. En klassisk krydret medister med hakket dansk grise- og oksekød. Danske landmænd og vores slagterier har siden 2005 mindsket klimaaftrykket med 30 % pr. kg. dansk grisekød. Og vi skal videre.

Allergener

Krebsdyr
Ikke oplyst
Jordnødder/peanuts
Ikke oplyst
Sesamfrø
Ikke oplyst
Lupin
Ikke oplyst
Bløddyr
Ikke oplyst
Svovldioxid og sulfitter
Ikke oplyst
Fisk
Ikke oplyst
Sennep
Ikke oplyst
Nødder
Ikke oplyst
Æg
Ikke oplyst
Mælk
Ikke oplyst
Selleri
Ikke oplyst
Soja
Ikke oplyst
Glutenholdigt korn
Ikke oplyst

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 249,00
Energi (ENER-) (kJ) 1033,00
Fedt (FAT) (g) 20,30
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 7,50
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 3,70
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 2,40
Protein (PRO-) (g) 12,70
Salt (SALTEQ) (g) 1,50
Back To Top