Skip to content

Miso shinshu Pasta White Hikari

1 kg

Vareinformation

18390 , JANAX N/A 1000 g 1000 g 1050 g N/A vand, SOJABØNNER, ris salt, alkohol.
Opbevares ved rumtemperatur. Efter åbning køligt og mørkt. Klar til brug. N/A Miso er en fast ingrediens i det japanske køkken. Miso laves ved at fermentere sojabønner med koji (maltet ris). Shinshu egnen i Japan er berømt for at producere det bedste miso i Japan. Den lyse miso fra Hikari er en af dem og et godt sted at starte hvis du ønsker at lave retter med kvalitetsmiso fra Japan.

Allergener

Soja
Indeholder
Glutenholdigt korn
Fri for
Krebsdyr
Fri for
Æg
Fri for
Fisk
Fri for
Jordnødder/peanuts
Fri for
Mælk
Fri for
Nødder
Fri for
Selleri
Fri for
Sennep
Fri for
Sesamfrø
Fri for
Svovldioxid og sulfitter
Fri for
Lupin
Fri for
Bløddyr
Fri for

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (kJ) 808,00
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 193,00
Fedt (FAT) (g) 6,10
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,97
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 23,20
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 18,30
Protein (PRO-) (g) 11,30
Salt (SALTEQ) (g) 12,00
Back To Top